YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

2. Gastronomi Turizmi Kongresi Çanakkale’de Yapılacak

“2. Gastronomi Turizmi Kongresi” Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 21-23 Eylül 2017 tarihleri arasında Çanakkale’de yapılacak.

15 Eylül 2017 tarihinde eklendi

Onsekiz Mart Ühiversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan “2. Gastronomi Turizmi Kongresi” 21 Eylül 2017 Perşembe günü sabah 09:30’da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi Sevim Buluç Oditoryumu’nda açılış töreni ile başlayacak. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferah Özkök, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın açılış konuşmalarının ardından açılış kokteyli gerçekleştirilecek. Saat 11:00’de Füsun İstanbullu Dinçer’in oturun başkanlığında kongredeki bildiriler tek tek anlatılacak. 3 gün sürecek kongrede Gastronomi ve Destinasyon Pazarlaması, Gastronomi ve Etkinlikler, Gastronomi Ve Tüketici Davranışı, Gastronomi Ve Gıda Güvenliği, Gastronomi Ve Etik, Gastronomi Ve İnovasyon, Bölgesel Gastronomi Çalışmaları, Gastronomi ve Ekonomi, Gastronomi ve Kültür, Gastronomi ve Tarih (Arkeoloji), Gastronomi Ve Turizm İşletmelerindeki Uygulamalar, Gastronomi ve Seyahat Acentaları, Gastronomi ve Tur Rehberliği, Gastronomi ile İlgili Çeşitli Akımlar (Slow food, Moleküler Gastronomi, Füzyon Mutfak Uygulamaları), Gastronomide Yeni Eğilimler, Çanakkale Gastronomisine Yönelik Çalışmalar, Gastronomi ile ilgili diğer konular ele alınacak.

Etkinlikte 22 Eylül 2017 Cuma günü Troia gezisi ve gece Gala yemeği gerçekleştirilirken; 23 Eylül Cumartesi günü de katılımcılar Bozcaada’yı gezecekler.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.609 kez okundu