YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Babalar ve Çocuklar Birlikte Seramik Yaptı

Çanakkale Belediyesi Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde, Baba Destek Programı (BADEP) eğitimine katılan babalar ve çocukları seramik çalışmasında neşeli anlar yaşadı.

02 Şubat 2016 tarihinde eklendi

Çocuğun gelişimi için, farklı insanlarla aynı atmosferi soluması, farklı çevrelerden insanlar tanıması ve farklı deneyimler elde etmesinin öneminin farkındalığı ile programlarını hazırlayan BADEP, çocukların farklı etkinlik ve farklı insanlar ile vakit geçirmesini sağlayarak sosyalleşmelerine yardımcı oluyor. Çocuğun, zihinsel, bedensel, duygusal ve sosyal gelişim alanlarını desteklemek amacı ile farklı etkinlikler düzenleyen Çanakkale Belediyesi Sosyal Yaşam Evleri, çocukların ebeveynleri ile birlikte karşılıklı hoşlandıkları, keyif aldıkları etkinlikler düzenlemeye önem vererek, keyifli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Sosyal Yaşam Evlerinde yapılan seramik çalışmasında, babalar ve çocukları, seramikten kalemlik yaparken, yapılan kalemlikler, Çanakkale Belediyesinin seramik atölyesinde sırlanıp, fırınlandıktan sonra babalarına hediye olarak vermeleri için çocuklara teslim edilecek ve gerçekleştirilen etkinliğin hatırası olarak kalacak.

1.148 kez okundu