YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale EMITT Fuarı’nda Tanıtılıyor

Tarihi ve turistik açıdan önemli bir yerleşim birimi olan Çanakkale, dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı’nda tanıtılıyor.

31 Ocak 2019 tarihinde eklendi

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara 100’den fazla ülkeden 700’ü aşkın davetli tur operatörü katılıyor

EMITT organizasyonu ile dünya çapında turizm profesyonelleri ve tatil tüketicilerinin İstanbul’da buluştuğunu belirten yetkililer, EMITT’e bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dahil 100’den fazla ülkeden 700’ü aşkın davetli tur operatörü katıldığını açıkladılar. Fuar kapsamında tanıtımı yapılacak turizm sektörleri Konaklama Turizmi, Seyahat Hizmetleri, Sağlık & SPA Turizmi, Ulaşım Hizmetleri,  Bilişim & Yazılım Hizmetleri, Organizasyon Hizmetleri, Ulusal Tanıtım Büroları, Eğlence Turizmi, Otel Ekipmanları, Finans, Sigorta ve Denetim Hizmetleri. Medya ve diğer turizm hizmetleri olarak belirlendi.

ÇANAKKALELİ TURİZMCİLER BU YILDA FUARA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Öte yandan geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Çanakkaleli turizmciler EMITT Fuarına yoğun ilgi gösterdiler.  Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, ÇATOD, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, GESTAŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yanı sıra pek çok kurum kuruluş ve turizm sektörünün temsilcilerinin de yer aldığı fuarda Çanakkale’nin en iyi şekilde tanıtımını yapılıyor.

FUARDA YERLİ VE YABANCI UZMANLAR GELECEĞİN TURİZMİNİ KONUŞACAK

Dört gün boyunca sürecek fuarda farklı sektörlerin önde gelen yerli ve yabancı uzmanlar konuşmacı olarak yer alacak. Turizm ekonomisi, turizmi canlandıracak temel faktörler, geleceğin turizmine dair öngörüler, dijitalleşme, fütürist otelcilik gibi birbirinden farklı çok sayıda konu masaya yatırılacak. Sosyal medya fenemonleri de fuar süresince EMITT Konferans Salonu’nda sevenleriyle buluşacak.

2018 yılında 85 ülkeden 5 binin üzerinde katılımcı ile 50 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığı ve 3 Şubat 2019’da sona erecek EMITT Fuarı'na bu sene çok daha fazla katılım sağlanması bekleniyor.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.377 kez okundu