YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Yeni Belediye Binası Hızla Yükseliyor

Çanakkale’de yapımı bütün hızla süren eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasında kaba inşatın yüzde 70, projenin ise yüzde 40’lık kısmının tamamlandığı açıklandı.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan inşası tüm hızı ile devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasında incelemede bulundu. İnşaat alanında gerçekleşen teknik inceleme gezisinde Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla, birim müdürleri, belediye teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. İlk olarak inşaat alanını gezen Başkan Gökhan, ardından bina içerisinde de incelemede bulundu. Başkan Gökhan yaptığı incelemeler sırasında, devam eden çalışmalar hakkında da belediye teknik ekibi ve yüklenici firma yetkilerinden bilgi aldı.

“KABA İNŞAATIN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI”

Burada bina inşaatının ilerlemesi hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan, kaba inşaatın yüzde 70 oranında tamamlandığını, projenin tamamında ise yüzde 40 ilerleme kaydedildiğini ifade etti. Başkan Gökhan; Belediye teknik ekibimiz ile beraber binamızın durumunu inceledik. Şu an itibari ile kaba inşaatımızın yüzde 70’i tamamlanmış durumda. Bütün yapım işinin ise yüzde 40’ı tamamlanmış durumda” dedi.

“BİNAMIZ HIZLA YÜKSELİYOR”

Gelinen noktanın büyük bir başarı olduğunu ifade eden Başkan Gökhan; “Şu an itibari ile geldiğimiz nokta büyük bir başarıdır. Geldiğimiz aşamada bütün teknik sıkıntılarımız bitti ve artık kaba inşaat noktasına geldik. Arkada da gördüğünüz gibi binamız hızla yükselmekte. Tahminen iki ay sonra çok daha farklı bir manzara ile karşılaşacağız. Vatandaşlarımız gelip geçerken de bunu fark edecekler. Umuyorum yılbaşına kadar bu süreci tamamlamış olacağız”dedi.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (ÇANAKKALE’DE YENİ BELEDİYE BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR)
2.282 kez okundu