YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çocuk Kültür Evi'nde 1000. Üye Sevinci

Çocukların yaratıcılıklarını, potansiyellerini ortaya çıkarmak hedefiyle yola çıkarak, 15 Ekim 2016 tarihinde hizmet vermeye başlayan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, açılışının birinci yılını doldurmadan 1000. üyeye ulaştı.

27 Eylül 2017 tarihinde eklendi

Çocuk Kültür Evi çalışanlarının büyük sevinciyle karşılaşan 1000. üye Atatürk Anaokulu öğrencisi Gülin Aksoy oldu. 999. üye olan kardeşi Akın Aksoy'a ve 1000. üye Gülin Aksoy'a Çanakkale Belediyesi'nin çocuklar için hazırladığı kitaplardan oluşan bir set hediye edildi.

1000'in üzerinde üyeye hizmet veren Çocuk Kültür Evi sanattan bilişime, müzikten neşeli İngilizceye, hareketten deneye, yaratıcı dramadan dansa, satrançtan çocuk pilatesine kadar pek çok farklı alanda yürütülen atölyelerinin yanı sıra pazar günleri ücretsiz olarak gerçekleştirdiği masal ve film günleri etkinlikleri ile de çocuklara her alanda hizmet veriyor.

Yıl içerisinde Pazartesi günleri hariç her gün açık olan interaktif çocuk kütüphanesinde ödünç kitap sistemi de bulunan Çocuk Kültür Evi, her ay gerçekleştirdiği yazar ve sanatçı buluşmaları ile de çocukları yazarlar ve farklı disiplinlerden sanatçılarla bir araya getiriyor.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.290 kez okundu