YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Cura Hotel 1 Yaşında

Çanakkale il merkezinde Troya Caddesi’nde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında geçtiğimiz yıl yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” başarılı hizmetiyle 1. yılını doldurdu.

13 Eylül 2017 tarihinde eklendi

Çanakkaleli Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan isimli 2 kardeşin çabaları ile yapılan 5 katlı, 38 odalı ve 76 yatak kapasiteli otel yaklaşık 6 milyon TL’ye malolmuş ve geçtiğimiz yıl bugün törenle hizmete girmişti.

1 yıllık başarılı çalışmaları ile göz dolduran Cura Hotel’in işletmecileri Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan 1. kuruluş yıldönümü ile ilgili yaptıkları açıklamada şunları söylediler: “Çaba, emek ve gurur. Cura Hotel, exclusive konaklama hizmetiyle yola çıkalı tam bir yılı geride bıraktı. Bu süreçte hedeflerimiz doğrultusunda ve ortaya koyduğumuz vizyonumuz ışığında ağır ama kararlı adımlarla yol aldık. Geriye dönüp baktığımızda doğru kararların çalışma hayatında ne kadar önemli olduğunu daha da çok anlıyoruz. Otelimizin başarısındaki en önemli unsur odağımıza aldığımız çalışanlarımızın ve misafirlerimizin memnuniyetidir. Çanakkale de bir ilk olan exclusive konaklama anlayışını misafirlerimize yaşatan değerli çalışanlarımızdır. Otel müdürümüz Erdinç Urel'in oluşturmuş olduğu profesyonel ekip bir takım ruhu anlayışı içerisinde misafirlerimize üst seviyedeki konaklama deneyimi yaşatmışlar ve onların gönüllerindeki yıldızları almışlardır. En yoğun günlerimizde bile hizmet kalitemizden ödün vermedik. Her geçen gün Cura Hotel ailesi olarak daha da büyüdük. Bu bir yıl içinde markalaşma sürecimizi tamamladık. Nice yıllara dediğimiz bu özel günde misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.”

(HABER / FOTOĞRAF: AYHAN ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.351 kez okundu