YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

DOĞTAŞ Londra’da 5. Mağazasını Açtı

Dünyanın dörtbir yanına yaptığı mobilya ihracatı ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale’nin köklü kuruluşlarından DOĞTAŞ İngiltere’de 5. mağazasını açtı.

29 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

Londra’da açılan 5. mağazanın açılışı ile ilgili Twitter üzerinden bir paylaşım yapan DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, “İngiltere’nin en beğenilen Türk şirketi seçilen DDĞTAŞ Mobilya olarak bugün Londra’daki 5. mağazamızı açtık” şeklinde paylaşımda bulundu.

İngiltere’nin Londra kentinde Brent Cross Alışveriş Merkezi yakınında hizmete giren 1000 metrekarelik 3 katlı işyerinin açılışına DOĞTAŞ Genel Müdürü Enis Behar Menda ve DOĞTAŞ CEO’su Hulusi Acar da katıldı. Menda ve Acar yaptıkları konuşmalarda İngiltere’de 5. mağazayı açmalarından duydukları mutluluğunu dile getirerek, hedeflerinin Avrupa ve Orta Doğu’daki mağaza sayısını arttırmak olduğunu söyledi.

DOĞTAŞ’ın İngiltere’de Edmonton, Harringay, Dalston ve Catford’da da mağazaları bulunuyor. Son açılan Brent Cross South Shopping Park’taki mağazanın ise haftanın her günü açık olacağı belirtildi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.621 kez okundu