YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Dünyaca Ünlü Basketbolcular Çanakkale’ye Geliyor

16 Haziran 2015 tarihinde eklendi

Dünyaca ünlü basketbolcular 22 Haziran - 3 Temmuz 2015 tarihleri arasında düzenlenecek UBA Basketbol Kampı için Çanakkale’ye gelecek. UBA (Uluslararası Basketbol Akademi) International Basketbol Ekibinin bu yıl Çanakkale’yi seçtiğini belirten ARDES Öğrenci Yurdu Yöneticisi Serhat Akın, “Üniversitenin kapanmasının ardından ilimizde birçok etkinliğin yapılması amacıyla girişimlerimiz oluyordu. Daha önceki yıllarda da yine yaz aylarında Çanakkale’de birçok ulusal ve uluslar arası kamplarda yurdumuz ev sahipliği yapmıştı. Bu yılda UBA basketbol Kampını Çanakkale’de yapmak istediklerini belirten organizasyon ekibi yurdumuzda konaklamayı ve buradaki basketbol sahalarını kullanmak istediklerini belirttiler. 2 dönem halinde gerçekleşecek bu kampa ulusal ve uluslar arası olmak üzere 500’den fazla kişi katılacak. İlk dönemi 22 Haziran - 28 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak kampa çok sayıda müracaat olduğu için bu etkinliğin kayıtların sona erdiği açıklandı. Bunun dışında ikinci dönem kamp ise 27 Haziran - 03 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu kampa katılacaklar için ise sınırlı sayıda yer olduğu ifade edildi. Kampta dünyaca ünlü basketbolcular ve koçlar Arkell Bruce, Danilo Andjusic, Ali Hurşit Baytok, Damir Mulaomerovic, Adin Adinovic, Xavi Pardina, Patrick Patterson, Mike Terpstra antrenör ve konuk olarak yer alacak. Gelecek yılki etkinlik ise çok daha geniş kapsamlı ve 3-4 dönem halinde yapılacak. Etkinlik ile ilgili daha geniş bilgi almak için “www.ubacamps.com” web sitesi ziyaret edilebilir” dedi.
UBA KAMPI HAKKINDA:
UBA Kamp tüm yaş ve beceri seviyelerine açıktır ve dünyaca tanınan antrenörler profesyonel oyuncuların kariyerleri boyunca yaşadıklarına benzer uluslararası ve rekabetçi bir basketbol deneyimi sağlamaya odaklanmıştır.
Kamp Aşağıdakileri İçerecektir:
Günlük eğitim
Rekabete dayalı drill ve maçlar
Güç testleri ve kondisyon geliştirme
Basketbol dersleri ve seminerleri
Kampüste konaklama ve yemek
UBA Kamp Programları:
Temel Kamp
Şut Kampı
Guard Kampı
Pivot/Forvet Kampı
Oyun Okuma Kampı
UBA Kampı Size Aşağıdakileri Öğretecektir:
Nasıl kusursuz bir şutör olunacağını,
Ofansif ve defansif becerilerinizi nasıl mükemmelleştireceğinizi,
Top hakimiyetinde nasıl ustalaşacağınızı,
Atletik özelliklerinizi nasıl geliştireceğinizi,
Pozisyonunuzun özelliklerinde nasıl ustalaşacağınızı,
Güven seviyenizi ve mental dayanıklılığınızı nasıl geliştireceğinizi,
Öz disiplininizi nasıl geliştireceğinizi ve liderlik becerilerini nasıl kazanacağınızı,
Genel basketbol anlayışınızı nasıl geliştireceğinizi,
Ayrıca her katılımcı, katılım paketinin bir parçası olarak bir set UBA KAMPI malzemesine sahip olacaktır. Seçilen dönem ya da programdan bağımsız olarak katılımcılar uluslararası oyuncuların yanında eğitim alacakları ve hem beceriler hem de bir ömür boyu unutulmayacak anılar kazanacakları yüksek kaliteli bir spor kampı yaşayacaklarından emin olabilirler. (Haber: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

1.512 kez okundu