YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

GTP Turizm Ortaklarından Vali Tavlı’ya Teşekkür Ziyareti

GTP Turizm A.Ş ortaklarından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. 

12 Mayıs 2017 tarihinde eklendi

Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, 25-26 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu’na desteklerinden dolayı Vali Orhan TAVLI’ya teşekkür plaketi takdim ettiler. Türkiye’nin en büyük bisiklet turu organizasyonlarından biri olan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı Çanakkale Bisiklet Turu’na 81 ilden katılımın sağlandığı bilgisini veren Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, hedeflerinin uluslararası bir organizasyon yapmak olduğunu dile getirdiler.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı himayesinde ve isim sponsorluğunda gerçekleştirilen Çanakkale Bisiklet Turu Şehitlere Saygı Etabı’na 3500, Troia Etabı’na 3250 kişinin katıldığını belirten Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, çoğunluğu Ayvacık deprem bölgesinden olan ilk ve ortaokul öğrencisine de 50 bisiklet hediye edildiğini vurguladılar. Armağan Aydeğer  ve Ahmet Çelik’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren  Vali Orhan TAVLI, GTP Turizm A.Ş organizasyonluğunda gerçekleştirilen ve başarılı geçen Çanakkale Bisiklet Turu’nda emeği geçen herkese teşekkür etti.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.947 kez okundu