YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Hizmetiçi Eğitimlerini Başarı ile Tamamladılar

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na bağlı Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'nde çalışan 45 personele hizmet içi eğitim kapsamında çeşitli kurslar verildi.

26 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

Eceabat Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Eceabat Halk Eğitim Merkezi tarafından Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'nde çeşitli görevlerde bulunan 45 personele İngilizce, İlk Yardım, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, İletişim Yöntem ve Teknikleri, Meslek Etiği adı altında beş ana kategoride eğitim verildi. Beş ana kategorideki dersler altı aylık periyotta haftanın beş günü verilen eğitimler sonucunda sınavları başarı ile geçen 45 personele sertifikaları tören ile takdim edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı bünyesinde bulunan Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezinde gerçekleşen sertifika tören programına Tarihi Alan Başkanı Mehmet Gürkan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yıldırım, Eceabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna, Eceabat İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Turttakal, Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi İdari Amiri Ayla Varlık, Gazi Köy Muhtarları, İlçe Protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kursu derece ile bitirenlere Tarihi Alan Başkanı tarafından sertifikaları takdim edildi.

1.249 kez okundu