YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

İşte Osnabrück’e Yaz Dil Kursu İçin Gidecek Bursiyer

Çanakkale Belediyesi ve Almanya’da bulunan Kardeş Kenti Osnabrück arasında düzenlenen, bu yıl 24.sü gerçekleştirilecek Uluslararası Yaz Dil Kursu bursiyeri Yükselcan Gülenler oldu.

24 Mayıs 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale Belediyesi ve Osnabrück Belediyesi işbirliği ile Osnabrück Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Yaz Dil Kursu 22 Ağustos – 19 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çeşitli seviyelerden oluşan ve toplamda 90 ders saatini içeren kursa katılacak olan Yükselcan Gülenler, “Genel Almanca”, “İktisadi Almanca” ve “Teknik Almanca” arasından seçim yapabilecek ve istediği alanda uzmanlaşma fırsatı yakalayacak.

15 Nisan 1996 Çanakkale doğumlu olan ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan Gülenler, Yaz Dil Kursu ile ilgili düşüncelerini şu cümleler ile ifade etti: “Dünyanın farklı bölgelerinden gelecek olan pek çok insanla tanışacağım için heyecanlıyım, iyi arkadaşlıklar kurmayı umuyorum. Dil eğitimi benim için yadsınamaz bir öneme sahip. Almanca öğrenmeyi bir süredir düşünüyordum ve bu fırsat birden karşımda belirdi. Verimli bir dönem geçirip kendimi olabildiğince fazla geliştirmeyi arzuluyorum. Umarım bu sayede önümde yeni kapılar açılır.”

Yükselcan Gülenler Osnabrück’te düzenlenen Yaz Dil Kursuna katılarak, öğleden sonra ve hafta sonları organize edilecek gezi, çeşitli firmalara ziyaret, seminer, sportif ve sosyal aktivitelere de katılma imkânı bularak; kursun son 4 gününde Berlin’i gezme fırsatı yakalayacak.

1.710 kez okundu