YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Kanada Eyalet Meclis Başkanı Perry Trımper Çanakkale’de

Türkiye-Kanada diplomatik ilişkilerinin 75.yıl dönümü nedeniyle Türkiye’ye gelen Kanada Newfoundland ve Labrador Eyaleti Meclis Başkanı Perry Trımper, Kanada Newfoundland ve Labrador Eyalet Turizm, Kültür, Sanayi ve İnovasyon Müdürü Larry Weatherbıe, Vali Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.  

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi

Kanada Newfoundland ve Labrador Eyaleti Meclis Başkanı Perry Trımper ve beraberindekilerle bir süre görüşen Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaret anısına Troia Temalı taş baskı tablo hediye etti.

Ziyaretin ardından Vali Orhan Tavlı, Kanada Newfoundland ve Labrador Eyaleti Meclis Başkanı  Perry Trımper, Kanada Newfoundland ve Labrador Eyalet Turizm, Kültür, Sanayi ve İnovasyon Müdürü Larry Weatherbıe ve TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı Görevlileri; Buket Nur Özay, Nural Aydın, Derya Baykal Troy Atı’nın  önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan Kanada Newfoundland ve Labrador Eyaleti Meclis Başkanı  Perry Trımper, Kanada Newfoundland ve Labrador Eyalet Turizm, Kültür, Sanayi ve İnovasyon Müdürü Larry Weatherbıe Gelibolu Yarımadası’nı da gezdiler. Bölgeyi gezen Kanadalıların da Gelibolu Yarımadası’na bir anıt yapma çalışmalarının olduğu ve yer konusunda araştırma yaptıkları iddia edildi.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.627 kez okundu