YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Küçükkuyu-Midilli Feribot Seferleri Başlıyor

2018 Troia Yılı’nda Çanakkale Turizmi’ne büyük katkı sağlayacak Ayvacık (Küçükkuyu)-Midilli seferleri 28 Mayıs 2018 tarihinden itibaren başlıyor.

24 Mayıs 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara hattında hizmet veren GESTAŞ Deniz Ulaşım, seferler düzenlediği hatlara bir yenisini daha ekledi. Bir süredir başlaması için uğraş verilen Ayvacık(Küçükkuyu)-Midilli seferlerinde tüm süreçlerde sona gelindi. GESTAŞ’ın Çanakkale’den Midilli’ye olan feribot seferlerini 28 Mayıs itibariyle başlatıyor. Seferin açılış töreni, 27 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de, Midilli seferlerinin yapılacağı GESTAŞ Küçükkuyu Feribot İskelesi’nde olacak. Açılıştan bir gün sonra ise ilk sefer gerçekleşecek. Midilli seferleri, Küçükkuyu’dan Petra Limanı’na yapılacak.

ÇANAKKALE’DEN KÜÇÜKKUYU’YA ÜCRETSİZ OTOBÜS SERVİSİ

Küçükkuyu’dan yapılacak seferler, ek hizmetlerle de desteklenecek. Çanakkale’den kalkacak ücretsiz servislerle yolcular, Midilli feribotunun hareket noktası Küçükkuyu İskelesi’ne taşınacak. Aynı ücretsiz servis hizmeti, Midilli’den dönen Çanakkale yolcuları için de sunulacak. Böylece Midilli yolcularına Çanakkale ile Küçükkuyu arasındaki mesafede maliyet yükü oluşmayacak. 2018 Troia Yılı’nda yapılan turizm hamlelerinin başında gelen Ayvacık(Küçükkuyu)-Midilli seferlerinin, daha önceki yıllardaki geçiş sayıları göz önünde bulundurulduğunda Çanakkale turzimine büyük katkı sağlaması bekleniyor.

SEFER SAATLERİ BELLİ OLDU

Haftanın 7 günü gerçekleştirilecek seferlerde sabah 08:30’da Küçükkuyu'dan kalkacak feribot 10:30’da Midilli’de olacak. Feribot aynı gün 17:30 da Midilli’den kalkacak ve 19:30 da Küçükkuyu’ya gelecek. Ayrıca hergün 07:00’de de Çanakkale Feribot İskelesinin önünden ücretsiz Küçükkuyu’ya otobüs seferi olacak.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

8.184 kez okundu