YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Pegasus Çanakkale-Ankara Uçak Seferlerine Başlıyor

(ÖZEL HABER) - Çanakkale’de Anadolu Jet firmasının ardından Pegasus Hava Yolları firmasının da Ankara hattında sefer yapmak için çalışmalarına başladığı öğrenildi.

05 Temmuz 2017 tarihinde eklendi

Edinilen bilgiye göre yoğun ilgi gören Çanakkale-Ankara arasındaki uçak saferleri diğer hava yolu firmalarını da harekete geçirdi. Uzun süreden buyana Çanakkale-Ankara hattında sefer yapan Anadolu Jet firmasının ardından şimdi de 1990 yılında kurulan İstanbul merkezli havayolu şirketi olan Pegasus Hava Yolları firmasının da Çanakkale-Ankara arasında uçak seferi yapmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Bu konuda ilgili birimlerle görüşmelerini sürdüren Pegasus Hava Yolları firması yetkililerinin birkaç güne kadar çalışmaları tamamlayacağı iddia edilirken, bu hattaki seferlerin 180 kişilik uçaklarla yapılmasının planlandığı öğrenildi. Görüşmelerden olumlu sonuç alınması halinde Pegasus Hava Yolları firmasının da Çanakkale- Ankara hattında sefer yapmaya başlaması ile aynı hatta Anadolu-Jet firması ile birlikte 2 uçak sefer yapmış olacak.

Öte yandan vatandaşlar Çanakkale-Ankara hattında uçak seferlerinin yapılmasna rağmen Çanakkale-İstanbul hattında 7 kişilik deniz uçağının dışında sefer yapan başka uçağın bulunmamasına tepki göstererek en kısa sürede bu hatta da firmaların yeniden seferlere başlamasını istediler.

(ÖZEL HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.088 kez okundu