YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Şehit Astsubay Şahin, Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Boğazı'nda yük gemisiyle çarpışan sahil güvenlik botunda şehit düşen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin, memleketi Çanakkale’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

19 Ağustos 2016 tarihinde eklendi

Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin için Çanakkale’de Şehitler Camiinde Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali Hamza Erkal, 2.Kolordu Komutanı Tümgeneral İzzet Çetingöz, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mithat Kemal Algül,  şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin’in naaşı Hastane Bayırı Şehitliğinde toprağa verildi.

ŞEHİT OLDUKTAN BİR GÜN SONRA OĞLU OLDU

Öte yandan Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Gökhan Şahin’in hayatını kaybetmesinden bir gün sonra bir erkek çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi. Şehidin eşi Ebru Şahin’in Haydarpaşa Gülhane Askeri Tıp Akademisi’de sezaryenle doğan oğluna eşinin vaziyeti üzerine “Aziz” ve kendi adı olan “Gökhan” adının verileceği ifade edildi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

2.181 kez okundu