YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Tabyalarda 1 Kamyon Çöp Topladılar

Çanakkale Güç Birliği Platformu Yaşlılar Komisyonu öncülüğünde, Turgutreis Tabyasında çevre temizliği düzenlendi. Etkinlikte tabyalarda 1 kamyon çöp toplandı.

24 Eylül 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale Güç Birliği Platformu Yaşlılar Komisyonunun öncülüğünde, Çanakkale Merkeze bağlı Güzelyalı yakınındaki Turgutreis Tabyasında temizlik çalışması düzenlendi. Tabyalarda buluşan her meslek ve yaştan büyük kalabalık, gün boyunca ellerinde poşet ve eldivenlerle tabyaları köşe bucak temizledi.

Çanakkale Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, büyük bir aile olduklarını ve çevrenin kirletilmesinden üzüntü duyduklarını belirtti. Yaşlılar Komisyonu Başkanı Necla Demirutku açıklamasında Çanakkale Belediyesi’ne, Truva Turizm’e, Ali Sevim Karakaş’a ve katılımcılara teşekkür etti. Prof. Dr. Doğan Perinçek ise “sokakta çöp toplamak görev olmayabilir ama atmamak sorumluluktur” dedi.

3 bölgede yapılan temizlikte 1 kamyona yakın çöp toplandı. Çocuklar ve yaşlılar en girilmez yerlere girerek çok sayıda içki şişesi, piknik malzemesi, koltuk takımı, sigara izmaritleri buldu. Programda katılımcılara lahmacun ve ayran ikram edildi, ip atlandı ve yakar top oynandı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.657 kez okundu