YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

TÜRKONFED Girişim Ve İş Dünyası Zirvesi Çanakkale’de Yapıldı

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (ÇASİAD) ev sahipliği yaptığı TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, iş dünyasından pek çok ismi Çanakkale’de buluşturdu.

27 Kasım 2015 tarihinde eklendi

Zirve kapsamında düzenlenen gala yemeğine Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası (GÜNMARSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Tamer Çelik, TÜSİAD 2013-2014 Dönem Başkanı ve SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu başta olmak üzere çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan TÜSİAD 2013-2014 Dönem Başkanı ve SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, iş dünyasında huzur ve güven ortamının çok önemli olduğunu belirterek, içinde bulunulan ekonomik düzenin dengeli bir şekilde devamlılığını ve sürdürülebilirliğini temin edecek kurumları da çok önemsediklerini ifade etti. Gala yemeği, konuşmaların ve ÇASİAD’ın yeni üyelerine rozet takılmasının ardından sona erdi.

İŞ DÜNYASI ZİRVEDE BULUŞTU

TÜRKONFED 19. Girişim ve İş Dünyası Zirvesine ise Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek başta olmak üzere iş dünyasından pek çok isim katıldı. Açılış konuşmaları ile başlayan programda TÜRKONFED’e yeni üye olanlara da rozetleri takıldı. Zirve, “Türkiye Ekonomisi, Orta Vadeli Görünüm, Riskler ve Fırsatlar” konulu panelle devam etti.

1.471 kez okundu