YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale - İstanbul Uçak Seferleri Yeniden Başlıyor

25 Nisan 2018 tarihinde de sona ereceği ifade edilen Onur Air’i ait tarifeli uçak seferleri aynı tarihten itibaren yeniden devam edeceği açıklandı.

13 Nisan 2018 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dardanel Turizm Firma Yetkilisi Zafer Güneş, Onur Air firmasının 1 Kasım 2017 tarihinde başlattığı Çanakkale - İstanbul arasındaki tarifeli uçak seferlerinin 25 Nisan 2018 tarihinde sonlandırma kararı almasının ardından firmanın bugün yeni bir açıklama yaparak seferlerin yeniden devam edeceğini belirttiğini ifade ederek; “Halen haftanın 5 günü devam eden Çanakkale - İstanbul tarifeli uçak seferlerine yoğun ilgi olmasına rağmen Onur Air firması bu hattaki seferlerini 25 Nisan 2018 tarihinde sonlandırma kararı almıştı. Konu ile ilgili yapılan görüşmelerin ardından firma yetkilileri seferlere devam etme kararı aldı” dedi.

SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİ

Öte yandan yapılan açıklamaya göre 25 Nisan 2018 tarihinden itibaren Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak sefer saatlerinde ise değişiklik yapıldı. Buna göre 15 Haziran tarihine kadar geçerli olan Çanakkale-İstanbul ve İstanbul Çanakkale arasında Cuma ve Pazar günleri hariç sefer saatleri şu şekilde belirlendi:

25 NİSAN 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN:

(Cuma ve Pazar Günleri Hariç)

İstanbul Kalkış: 18:30

Çanakkale Kalkış: 20:00

15 HAZİRAN 2018 TARİHİNDEN SONRA: 

(Cuma ve Pazar günleri hariç)

İstanbul Kalkış: 11:40

Çanakkale Kalkış: 13:10

FİYATLAR 150 TL’DEN BAŞLAYACAK

Bu arada yaz tarifesi sebebiyle uçak sefer fiyatlarında da bir artışın olduğu ifade edilirken, Çanakkale-İstanbul arasındaki uçuş ücretlerinin 150 TL’den başlayacağı belirtildi.

SEFER SAATLERİNE TEPKİ

Öte yandan yeni açıklanan sefer tarifesine tepki gösteren vatandaşlar saatlerin uygun olmamasından şikayetçi oldular. Özellikle Cuma günleri seferlerin olmamasının büyük bir yanlışlık olduğunu belirten vatandaşlar, mesai saatlerinin sonrasında aynı gece Çanakkale’ye gelmelerinin mümkün olamadığını belirttiler. Haftanın 5 günü sefer saatlerinin uygun olmaması sebebiyle Çanakkale'den İstanbul'a gitmeleri halinde geceyi İstanbul’da konaklayarak geçirme zorunda kalacaklarını belirten vatandaşlar, havayolu yerine karayolu ile İstanbul’a gitmenin daha uygun olacağını ifade ederek sefer saatlerinin yeniden düzenlenmesini istediler.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.949 kez okundu