YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“1. Dünya Savaşı” Temalı AB Projesi Ekibi Çanakkale’de

Siirt Valiliği tarafından düzenlenen 1. Dünya Savaşı temalı Avrupa Birliği projesi kapsamında Çanakkale’ye gelen proje ekibi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

27 Temmuz 2016 tarihinde eklendi

Siirt Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mesut Palan başkanlığında İngiltere, Filistin, İsrail ile Siirt, Ordu ve İstanbul’dan gelen proje ekibini ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ekiple bir süre sohbet etti.

1.Dünya Savaşı temalı (Europe, Gallipoli & The Arab Revolt Project) proje kapsamında Çanakkale’de bulunduklarını belirten Siirt Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mesut Palan, Çanakkale Belediyesine kentteki program boyunca verilen katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Avrupa Birliği Gençlik Değişim Programı kapsamındaki projede 1. Dünya Savaşına ilişkin çalışmaların yapıldığını belirten Palan, bu kapsamda da Çanakkale’de Truva Antik Kenti, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı, Bozcaada ve kent merkezi turları yaptıklarını kaydetti.

Gençleri kentte ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan ise, çeşitli ülkelerden gençlerin bir araya gelmesinin önemli olduğunu kaydederek, “Barış için hep birlikte mücadele etmeliyiz” dedi. Proje ekibinden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Gökhan, karşılıklı sohbetin ardından ekiple toplu fotoğraf çektirirken, aynı zamanda hediye takdiminde de bulundu.

1.660 kez okundu