YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

18. Altın Pusula Büyük Ödülü “Troya Yılı”na Verildi

İletişim sektöründe 47. yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen İletişim Sektörünün En Köklü Ödül töreni olan 18. Altın Pusula Halka İlişkiler Ödülleri’nde bu yıl büyük ödülün sahibi, “2018 Troya Yılı” projesiyle Çanakkale Valiliği oldu.

02 Mayıs 2019 tarihinde eklendi

Protokol temsilcileri yanı sıra, halkla ilişkiler profesyonelleri, iş ve siyaset dünyasının önemli simaları, seçici kurul üyeleri, medya temsilcileri, akademisyenler ve genç iletişimcilerin katıldığı 18. Altın Pusula ödül töreninde 300'ün üzerinde proje ödül için yarıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda; 18. Altın Pusula Büyük Ödülü’ne, Çanakkale  Valiliği’nin “2018 Troya Yılı” projesi layık görüldü.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 18.’si düzenlenen Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde 18. Altın Pusula ödüllerinde ayrıca Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama ödülü de Çanakkale Valiliği ve “Troya Yılı”nın iletişim ajansı PGM Pazarlamaya verildi.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen geceye 2018 Troya yılı damgasını vurdu.

18. Altın Pusula Ödülleri’nin Büyük Ödülü’nü Çanakkale Valisi Orhan Tavlı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin’in elinden aldı. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu ödül sebebiyle 18. Altın Pusula Türkiye Seçici Kurul üyelerine ve davetlilere teşekkür ediyorum. 2018 Troya Yılı ile Troya ve Çanakkale, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın himayelerinde 55 Ülkede 144 Yurtdışı Fuarda tanıtıldı. Yıl boyunca uluslararası etkinlikler yapıldı. Troya Müzesi açıldı. 2018 Troya Yılı ilan edilerek Troya Müzesini Çanakkale’ye, ülkemize ve tüm insanlığa hediye eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. 2019 yılında da Anadolu’nun kadim değeri Çanakkale’ye herkesi davet ediyoruz” dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.242 kez okundu