YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı” Konserine Büyük İlgi

18 Mart Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Bandosu, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu ve Alanka Sanat Çok Sesli Korosu tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı” müzikal gösterisi ve konseri büyük ilgi gördü.

15 Mart 2022 tarihinde eklendi

ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Vali İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan ile sivil ve askeri protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk olarak Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu ile Katra Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Çanakkale Kahramanlık Destanı” isimli müzikal sahnelendi. Ardından Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu ve Alanka Sanat Çok Sesli Korosu'nun seslendirdiği marşlar ile etkinlik sona erdi. 

Etkinlik sonunda 18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı Müzikal Gösterisi ve Konserinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere çiçek takdiminde bulunuldu.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.904 kez okundu