YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

2024 Troya Kültür Yolu Festivali'nin Tarihi Belli Oldu

2024 yılında üçüncü kez düzenlenecek olan Troya Kültür Yolu Festivali'nin tarihi belli oldu. Çanakkale, 31 Ağustos - 8 Eylül 2024 tarihleri arasında etkinliklerle dolu dokuz gün geçirecek.

12 Aralık 2023 tarihinde eklendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından koordine edilen festival, 2024 yılında 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çanakkale, konserlerden söyleşilere, sergilerden tiyatrolara ve çocuk oyun etkinliklerine kadar zengin bir programla dolu son derece hareketli bir dokuz gün geçirecek.

"ÇANAKKALE FESTİVALE, EĞLENCEYE VE SANATA DOYACAK"

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, iki yıldır Çanakkale'de gerçekleştirilen Troya Kültür Yolu Festivali'nin 2024 yılı takvimine de eklenmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Çanakkaleliler sanat ve eğlence ile dolu 9 gün geçirecek. Önceki yıllarda olduğu gibi yine önemli sanatçıları ağırlayacağız. Kendi adıma bu festivale iki yıldır katılım gösteren ve bu coşkuya ortak olan tüm Çanakkalelilere teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin ilgisi sayesinde bu festival bu kadar dolu dolu geçiyor. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan ve tekrar Çanakkalemizi bu festival programına dahil eden Kültür ve Turizm Bakanlığımıza ve Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a Çanakkaliler adına teşekkür ediyorum. 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında kimse plan yapmasın. Çünkü Çanakkale festivale, eğlenceye ve sanata doyacak."

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.772 kez okundu