YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

58. Troia Festivali’nde Bisiklet Turu Etkinliğine Büyük İlgi

58. Uluslararası Troia Festivali kapsamında Çanakkale Bisiklet Platformu tarafından gerçekleştirilen “Sağlık İçin Hareket, Hareket İçin Bisiklet” etkinliği büyük ilgi gördü.

09 Ağustos 2021 tarihinde eklendi

Golf Aile Çay Bahçesi önünden başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan bisikletin önemine değinerek, “58. Uluslararası Troia Festivali Çanakkale Bisiklet Platformu'nun kent sürüşüyle renklendi. Bisiklet, çevre ve sağlık adına son derece önemli bir ulaşım aracı. Platform üyelerine Çanakkale'de bu akımı geliştirdikleri ve sundukları görsel şölen için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra çok sayıda bisiklet sever Golf Aile Çay Bahçesi  önünden başlayarak sırasıyla Kayserili Ahmet Paşa Caddesi - İskele - Cumhuriyet Bulvarı - İnönü Caddesi - İnönü Köprüsü - Plaj Caddesi - Deniz Sokak - Aziziye Caddesi - 100. Yıl Caddesi - Atatürk Caddesi - Üniversite Kavşağı - Prof. Dr. Ümit Serdaroğlu Caddesi - Lozan Caddesi - Troya Caddesi -Atikhisar/Piri Reis Caddesi - Atatürk Caddesi - Demircioğlu Caddesi - İskele istikametini takip ederek etkinliği Troya Atı önünde tamamladılar.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.836 kez okundu