YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Adana’da ‘Çanakkale Gezisi’ Ödüllü Konuşma Yarışması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademisyeni ve hitabet eğitmeni Gökhan Bayram, Adana Barosu’nun düzenlediği program kapsamında avukatlara yönelik “Etkili Konuşma” konulu eğitim verdi. Eğitimde, sese iyi gelen yiyecekler tattırıldı, teknikler öğretildi, uygulamalar ve Çanakkale gezisi ödüllü yarışmalar yaptırıldı.

07 Kasım 2015 tarihinde eklendi

Adana Barosu’nun düzenlediği program çerçevesinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Hitabet Eğitmeni Gökhan Bayram eğlenceli ve bilgilendirici bir seminer verdi. Seminere Adana Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, baro yöneticileri ve 200’e yakın avukat katıldı. 3 saat süren programda avukatlık ve konuşma ilişkisi, avukatın nasıl konuşması gerektiği, konuşma teknikleri, ikna yöntemleri, ses ve beden dili konularında avukatların neler yapabilecekleri uygulamalı olarak aktarıldı. 

YEMELİ İÇMELİ EĞİTİM

Hitabet Eğitmeni Gökhan Bayram, seminerde, sese iyi gelecek çeşitli bitki, şeker gibi yiyecek ve içecekleri tanıtarak katılımcılara tattırdı. Yapılan uygulamalarda ise tanıtılan yiyecek ve içecekler katılımcılara armağan edildi. Sesi daha iyi hale getirmek için ne gibi uygulamalar yapılabileceği videolarla ve uygulamalarla paylaşıldı. Gökhan Bayram öğrettiği ses taktiklerinin ardından uygulamalar yaptırdı. Seminerde avukatın geliştirecek kitap isimleri, yapılacak uygulamaları içeren notlar da verildi.

ÇANAKKALE GEZİSİ ÖDÜLLÜ KONUŞMA YARIŞMASI

Akademisyen Gökhan Bayram, konuşma üzerine edindiği bilgi ve tecrübeleri Adanalı hukukçularla paylaşırken, psikolojik tekniklere de değindi. Avukatların müvekkillerle, hakimle, adliye personeliyle ve vatandaşlara konuşmalarına ilişkin deneyimli hukukçulardan da aldığı referanslarla bilgiler paylaştı. Yapılan konuşma yarışmasının sonunda ise 2 avukat Çanakkale Gezisi ile ödüllendirildi. Eğitim soru-cevap bölümü ile son buldu. Avukatlar, eğitime ilişkin değerlendirmelerinde eğitimi çok faydalı bulduklarını, bu bilgilerin tüm avukatlara lazım olduğunu söyledi. Programın bitiminde Baro tarafından Gökhan Bayram’a plaket sunuldu.

1.619 kez okundu