YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Alkışlar Çanakkale Belediyesi’ne

Çanakkale Belediyesinin 2013 Nisan ayında hayata geçirdiği “Evde Hizmet ve Bakım Projesi” vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

29 Şubat 2016 tarihinde eklendi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, kentlilere hayatın her alanında destek olan ve bunun için projeler gerçekleştiren Çanakkale Belediyesi’nin bugüne kadar çok sayıda 65 yaş üzeri kentli ve engellilere hitap eden “Evde Hizmet ve Bakım Projesi”nin faaliyetleri de hızla devam ediyor.

Proje çerçevesinde ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri kentliler ile hayatını başkasının yardımı olmadan devam ettiremeyecek durumda olan engellilere belirlenen gün ve saatlerde ev temizlikleri ve kişisel bakımları (saç-sakal traşı) gerçekleştiriliyor.

Projeden yararlanan kentliler için her Pazartesi ve Cuma temizlik hizmeti, 15 günde bir Perşembe günleri de Kuaför ve Berber hizmeti veriliyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından yürütülen bu hizmetlerden, Belediye Sosyal Hizmet Uzmanlarının gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında belirlenen ihtiyaç sahibi kentliler yararlanabilirken, aynı zamanda Belediyenin 444 17 17 Çağrı Merkezi'ne yapılan başvurular da değerlendirilerek proje kapsamına dahil ediliyor.

2.009 kez okundu