YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nden Yaza Merhaba Etkinliği

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinin kıdemli katılımcıları, bir yıllık emeklerini düzenlenen Yaza Merhaba Etkinliğinde paylaşma imkanı buldu.

26 Haziran 2019 tarihinde eklendi

Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Yaza Merhaba etkinliğine Belediye Başkan Vekili Kanber Koç, merkez katılımcıları, eğitmenler ve davetliler katıldı. Etkinlik, el işi ve karma resim sergisi açılışı ile başladı. Başkan Vekili Koç ve katılımcıların kurdele kesimi ile açılan sergide, merkez katılımcılarının bir yıl boyunca yaptıkları el işi eserler ve resimler sergilendi. Sergiyi büyük bir ilgi ile gezen Başkan Vekili Koç, eğitmenlerden sergilenen eserler hakkında bilgi aldı.

Sergi açılışının ardından merkez bahçesinde devam eden etkinlikler kapsamında ilk olarak halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi. Kıdemli kentliler, gösterdikleri performansla büyük alkış aldı. Halkoyunları gösterisinin ardından Başkan Vekili Koç, merkez eğitimcilerine seramik takdim etti.

Altın Yıllar Yaşam Merkezi katılımcıları tarafından düzenlenen Yaza Merhaba etkinlikleri Demli Sesler Korosu konseri ile devam etti. Şef Ömer Aydın önderliğinde merkez katılımcılarından oluşan koronun seslendirdiği şarkılara katılımcılar da eşlik etti. Konser sonunda koro üyelerini gösterdikleri performans nedeni ile tebrik eden Koç, koro şefi Ömer Aydın’a seramik takdiminde bulundu.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.273 kez okundu