YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Anadolu Ateşi Dans Grubundan Çanakkale’de Muhteşem Gösteri

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Çanakkale'de düzenlenen ”Troya Kültür Yolu Festivali” etkinliğinde Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen Anadolu Ateşi grubunun “Troya” konulu dans gösterisi büyük ilgi gördü.

16 Eylül 2022 tarihinde eklendi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da katılımı ile Anadolu Hamidiye Tabyaları’ndaki açık hava sahnesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen gösteriyi beğeni ile takip eden Çanakkaleliler dans grubunun performansı ile neşeli anlar yaşadılar. Yaklaşık 2 saat buyunca  “Troya” konsepti ile sahne alan dansçıların birbirinden güzel gösterilerini beğeni ile takip eden Çanakkaleliler etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etkinliğe, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.988 kez okundu