YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Anılarını Yazdığı Kitap Hatıra Kaldı

Çanakkale’de Sanayici İşadamları Derneği (ÇASİAD) gibi birçok sivil toplum kuruluşuna öncülük eden ve önceki gün hayatını kaybeden kentin tanınmış işadamlarından Tuğrul Aksoy (89) gözyaşları arasında toprağa verildi.

08 Mayıs 2017 tarihinde eklendi

İstanbul’da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Tuğrul Aksoy, Çanakkale’de birçok sivil dernek ve sivil toplum kuruluşunun kurucu başkanlığı görevini üstlenmişti.

89 yaşında hayatını kaydeden Çanakkale’nin duayen işadamı Tuğrul Aksoy için Necipapaşa Camiinde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Ailesi, yakınları ve çok sayıda üst düzey yetkili ile sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından Tuğrul Aksoy’un cenazesi Güzelyalı kabristanlığında toprağa verildi.

KİTABININ BASKISI YENİ TAMAMLANMIŞTI

Çanakkale’nin sevilen ve sayılan simaları arasında yer alan Tuğrul Aksoy “En Büyük İsteğim” dediği ve kendi yaşamı ile ilgili anılarını kendi el yazısı ile kaleme almış ve bunu kitap haline getirmek için çalışma yapmıştı. 1 ay önce çalışmalarını tamamlayarak kitabının baskısını tamamlatan Tuğrul Aksoy yaz aylarında bu kitabının tanıtımını yapacaktı. Kitabının tanıtımını yapmaya fırsat bulamadan 89 yaşında  hayatını kaybeden Tuğrul Aksoy’un kitabının önümüzdeki aylarda eşi ve kızları tarafından tanıtımı yapılarak dağıtılması bekleniyor.

(HABER / FOTOĞRAF / GÖRÜNTÜ : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO
3.148 kez okundu