YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Anzac Otelleri Bünyesine “Troia Anzac” Eklendi

Çanakkale merkezde Anzac Hotels markası ile faaliyet gösteren Anzac Otelleri, bünyesindeki otellere yeni bir halka daha ekledi.

22 Ocak 2016 tarihinde eklendi

Geçmişteki ismi “Abydos Otel” olarak bilinen Kızılay sokakta yer alan otel binasını "Troia Anzac" adı altında bünyesine katan Anzac Otelleri grubu, merkezde bulunan 4 oteli ile Çanakkale turizmine katkı sağlamaya devam ediyor.

Anzac Otellerinin Genel Müdürü Armağan Aydeğer Çanakkale turizminde 25. yılı doldurmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "1990 yılında bugüne Anzac Otelleri markasıyla çıktığımız yolculukta sürekli kendimizi yenileyerek durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda sürekli  pazar payımızı arttırmak için onlarca satış kanalıyla aktif çalışarak, yurtdışı ve yurtiçi fuarlarda soluksuz bölgemizi tanıtarak, kurumsal iletişimimizi her geçen gün kuvvetlendirerek, yüksek teknolojinin getirdiği imkanları en üst seviyede kullanıp  misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için 7/24 gayret sarfediyoruz. Teknoloji herkesi müşteri karşısında saydam hale getirdi. Artık tüm işletmeler kaliteli ve iyi hizmet vermek için daha fazla gayret etmesi gerekiyor. Aksi durumda olumsuzluklar internet ortamında siz tesisinizden dışarı çıkmadan tüm dünyayı dolaşıyor. Başarının sırrı iyi bir takım olmak, paylaşmak, hatalardan dersler çıkarmak ve sabretmekten geçiyor. Sayısız ortak çalışma, kültürel, sosyal ve sportif projeler ile Çanakkale’nin ülke ve dünya turizminde  güçlenmesi için elimizden gelen gayreti en üst seviyede harcıyoruz. Çanakkale Turizminin büyümesindeki en önemli itici güç marka değeri yüksek sürdürülebilir etkinliklerdir” dedi.

Şu an revizyon aşamasında olan "Troia Anzac" otelin Mart 2016 da faaliyete geçeceği bildirildi.

1.512 kez okundu