YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğrencileri Çanakkale’de

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turist Rehberliği Bölümü öğrencilerine yönelik "Çanakkale Savaşları Tarihi Gelibolu Yarımadası Uygulama ve Eğitim Gezisi" düzenlendi.

07 Mart 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) ile  Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen organizasyonda Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Müşterioğlu ve Başkan Yardımcısı Ercan Yavuz rehberliğinde, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri için uygulama ve eğitim gezisi kapsamında Kilitbahir Köyü ve Kalesi Namazgah Tabyası, Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Hilal-i Ahmer, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Seddülbahir, Anzak koyu, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Kemalyeri noktalarının yanı sıra Çanakkale şehir merkezi de ziyaret edildi.

Turist Rehberliği bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği geziye, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Köroğlu, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Köroğlu ve Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Sebahattin Karaman ve Doç. Dr. Seda Şahin katılım gösterdi.

Öte yandan Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası ile Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi ile ortak etkinliklerin bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.240 kez okundu