YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Belediye Başkanı Gökhan’dan Kardeş Kent Tapolca’ya Ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kardeşkent Tapolca Belediye Başkanı Dobo Zoltan’ın davetlisi olarak, Tapolca’da düzenlenen Feast Days And Wine Week etkinliğine katıldı.

22 Ağustos 2022 tarihinde eklendi

Macaristan'ın Tapolca kentinde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a eşi Hale Gökhan ve Belediye Meclis Üyeleri Kanber Koç, Ahmet Uslu, Musa Oyan, Evren Yalçın, Özel Kalem Müdürü Ayşe Sevil Albay da eşlik etti. Festival kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan Başkan Gökhan, festivale katılan Tapolca'nın kardeş kent heyetleri ile de bir araya gelerek, yeni dostlukların temellerini attı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerin yanında Tapolca ve Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etme fırsatı bulan Başkan Gökhan, konuk severliği nedeni ile Tapolca Belediye Başkanı Dobo Zoltan'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Gökhan Macaristan ziyareti kapsamında ayrıca, Budapeşte'de bulunan 1. Dünya Savaşı'nda Galiçya Cephesi'nde şehit olan askerlerin anısına yapılan Türk Şehitliğini de ziyaret etti. Eşi hale Gökhan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte şehitliği ziyaret eden Başkan Gökhan, şehitlikteki anıta çelenk sunumunda bulunarak, "Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi. 

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.896 kez okundu