YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Bozcaada ve Gökçeada’da Kurban Bayramı Alarmı!

Çanakkale’nin en önemli turistik bölgeleri arasında yer alan Bozcaada ve Gökçeada Kurban Bayramı’nda yine en fazla ilgi gören yerler arasında yer alıyor.

29 Temmuz 2020 tarihinde eklendi

Bozcaada ve Gökçeada’da bayramı geçirmek isteyen çok sayıda tatilci haftalar öncesinden konaklama tesislerinden rezervasyonlarını yaptırdılar. Özellikle Bozcaada’da 4 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde rezervasyon yoğunluğunun yaşandığını belirten turizmciler adadaki konaklama tesislerinde rezervasyonların yüzde 95’lik kısmının dolduğunu belirterek,  adaya gelmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırmaları tavsiyesinde bulundu.

Öte yandan Kurban  Bayramı öncesi Bozcaada ve Gökçeada’ya gelecek tatilcilerin vapur kuyruklarında uzun süre beklememeleri için de GESTAŞ A.Ş. yetkilileri önlem aldı. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş. yetkilileri Geyikli ve Kabatepe iskeleleri önünde uzun kuyrukların oluşmaması için sefer sayılarını arttıracaklarını belirterek, yoğunluğun başlaması ile birlikte seferlerin aralıksız olarak dolmuş usulü ile yapılacağını açıkladılar.

(HABER / FOTOĞRAF: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

13.980 kez okundu