YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Bozcaada'da Doluluk Yüzde 100'e Ulaştı

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram tatilinde en çok tercih edilen destinasyonlar arasında yer alan Bozcaada'da konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.

01 Temmuz 2023 tarihinde eklendi

Çanakkale’nin en önemli turistik yerleri arasında yer alan Bozcaada, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen tatilcilerin akınına uğradı. Tatillerini Bozcaada'da geçirmek isteyen vatandaşlar haftalar öncesinden konaklama tesislerinde yerlerini ayırttılar. Bozcaada'daki işletme sahipleri, "Bizler geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayram tatilinde de adada yoğunluk bekliyorduk. Bunu göz önünde bulundurarak gelen tüm misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek adına önceden tüm hazırlıklarımızı yaptık. Adaya gelen tüm misafirlerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz" dediler.

KONAKLAMA TESİSLERİNDE BOŞ YER KALMADI

Kurban Bayramı'nda Bozcaada'da konaklama tesislerindeki doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Konaklama tesisi yetkilileri bu süreçte vatandaşların mağdur olmamaları için rezervasyonlarını yaptırmadan adaya gelmemelerini tavsiye ettiler.

GESTAŞ SEFER SAYILARINI ARTTIRDI

Geyikli-Bozcaada hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ, vatandaşların mağdur olmaması için Kurban Bayramı sürecinde normal sefer tarifesine ek olarak yeni seferler de ilave etti. Geyikli-Bozcaada hattında 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren ise saatsiz (ring) seferler devam ediyor.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.048 kez okundu