YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Bu Ofiste Kariyer ve İş Geliştirmeyi Öğrendiler

Güney Marmara Kalkınma Ajansının 2015 Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, Çanakkale Koza Gençlik Derneği’nin hazırladığı, Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu ile Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nun ortak olduğu “Çanakkale Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi” projesinin kapanış töreni Seramik Müzesi’nde gerçekleştirildi.

19 Nisan 2016 tarihinde eklendi

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi projesinin başarıyla sonuçlandığını belirterek, Ofisin bundan sonra yine aynı kurumlarla işbirliği içerisinde, Belediyenin kurumsal kimliği altında çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Konuşmasında gençlere iş hayatına dair tavsiyeler de veren Başkan Gökhan, dünyanın 24 saat döndüğünü ve artık ‘8-5’ mesai kavramının kalmadığını belirterek, gelişmiş ülkeleri yakalayabilmek adına verimli ve yoğun bir çalışma düzeni içerisinde olmak gerektiğini söyledi. Başkan Gökhan ayrıca, Çanakkale Belediyesinin proje yöntemiyle destek bulan çalışmalarını örnek göstererek gençlere, “Proje yazmayı mutlaka öğrenin” tavsiyesinde bulundu. Başkan Gökhan, gençlerin yazacakları projeler neticesinde farklı fırsatların da önlerine çıkacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından, yaklaşık 9 aylık proje sürecinde Bilgisayar Destekli Kurslar, Meslek Edindirme Eğitimleri, Kişisel Gelişim Atölyeleri ile Bilgilendirme ve Danışmanlık Çalışmaları başlıkları altında çok sayıda kurs, eğitim, atölye çalışması ve danışmanlık hizmetinin verildiği Kariyer ve İş Geliştirme Ofisinin katılımcılarına sertifikaları verilirken, projeye destek veren kurumların temsilcilerine de teşekkür plaketleri takdim edildi.

Törene, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Handan Özyayla ve Ali Sürücü, Çanakkale Belediyesi Birim Müdürleri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale İl Koordinatörü Recai Başaran, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yasemin Şenol ve Koza Gençlik Derneği yöneticileri başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri ile kurslardan yararlanan gençler katıldı.

1.604 kez okundu