YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çan “Seramik Bayramı”na Hazır

Çanakkale’nin Çan ilçesinde temelleri atılan Kale Grubu’nun “65’inci Kuruluş Yıldönümü” bu yılda çeşitli açılış ve etkinliklerle coşku içinde kutlanacak.

25 Temmuz 2022 tarihinde eklendi

Her yıl geleneksel hale gelen Seramik Bayramı’nın bu yıl etkinlikleri 25 Temmuz Pazartesi günü, 21:30’da Çan Terminalinde düzenlenecek halk konseri ile başlayacak.

26 Temmuz Salı günü ise saat 16:00’da toplu fotoğraf çekimi ile başlayacak olan etkinlikler, sırasıyla 65’inci Yıl Seramik Sergisi Açılışı, Mevlit, Yüzme Yarışları Finali, Spor Turnuvaları Ödül Töreni, Akşam Yemeği, Sünnet Töreni, Çalışanlara Kıdem Ödül Töreni ile son bulacak.

27 Temmuz Çarşamba günü ise sabah 9:45’de ise fabrikada kuruluş yıldönümü töreni ile ilgili program gerçekleştirilecek. Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılacak olan konuşmaların ardından Çalışanlara ve Bayilere Kıdem Ödül Töreni, Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni ve Öğle Yemeği ile son bulacak.

65’inci Yıl Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri ile ilgili açıklamada bulunan Kale Grubu yetkilileri “65’inci Kuruluş Yıldönümü”nün bu yılda çeşitli açılış ve etkinliklerle coşku içinde kutlanacağını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Dr. (h.c) İbrahim Bodur’un yolunda Geleneksel Seramik Bayramımızı ve 65. Kuruluş Yıl Dönümümüzü kutlamak üzere 27 Temmuz Çarşamba günü Çan’da bir araya geliyoruz. Pandemi nedeniyle iki yıl uzaktan erişim yoluyla düzenlenen bayramımız bu yıl 25 Temmuz Pazartesi akşamı halk konseriyle başlayacak. Programımız 26 Temmuz Salı günü 65. Yıl Kaleseramik Toprak ve Sanat Çınarı Sergisi Açılışı, Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi, Seramik Bayramı klasiği olan sünnet töreni ve 5, 10, 15, 20. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül Töreni ile devam edecek. 27 Temmuz Çarşamba günü ise program 65. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Kutlama Töreni ile başlayacak; 25, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını geçiren çalışanların onurlandırılacağı Kıdem Ödül töreni ve Granit Slab Fabrikası Temel Atma Töreni ile son bulacak.Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve protokolün de hazır bulanacağı törende sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.” 

(HABER: Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.144 kez okundu