YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale 15 Dakikada Venedik'e Döndü!

Çanakkale’de akşam saatlerinde şiddetli fırtına ile birlikte başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. Sokakların adeta Venedik’i andırdığı Çanakkale’de denizde olan amatör balıkçılar da zor anlar yaşadı.

28 Haziran 2016 tarihinde eklendi

Edinilen bilgiye göre Çanakkale’de saat 17.30 sıralarında şiddetli fırtına ile birlikte başlayan sağanak yağmur kısa sürede etkisini arttırdı. Görüş mesafesinin zaman zaman 20 metreye kadar indiği il merkezinde fırtınanın da etkisi ile bazı ağaçlar köklerinden sökülerek yollara devrildi. Sağanak yağmurun şiddetli olması sebebiyle il merkezinde cadde ve sokaklar sular içinde kalırken, çoğu vatandaş da ev ve işyerlerinde mahsur kaldı. Belediye ekipleri cadde ve sokaklardaki suları tahliye etmekte güçlük çekerken vatandaşlar da kendi imkanları ile bu suları temizleme yoluna gitti.

Bu arada şehrin en önemli turistik yerleri arasında bulunan Aynalı Çarşı’nın içide yağmur suları ile doldu. Esnaflar çarşı içindeki suları temizlemek için kendi imkanları ile çaba harcadı.

Fırtına ve sağanak yağmura denizde yakalanan amatör balıkçılar ise tekneleri ile limanlara geri dönebilmek için büyük çaba sarfetti. Zaman zaman zor anların yaşandığı denizde güçlükle kendileri limanlara atabilen amatör balıkçılar teknelerinin batmaması için ellerinden geleni yaptı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (ÇANAKKALE’DE 15 DAKİKA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞMUR ŞEHRİ ADETA VENEDİK’E DÖNDÜRDÜ)
13.717 kez okundu