YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale-Ankara Uçak Seferleri 5 Güne İndirildi

Aylardır Çanakkale ile Ankara arasında haftanın 7 günü günübirlik gerçekleştirilen uçak seferleri 23 Kasım 2015 Pazartesi gününden itibaren 5 güne indirildi.

24 Kasım 2015 tarihinde eklendi

23 Kasım 2015 Pazartesi günü itibariyle başlayan yeni uygulamada Salı ve Perşembe günleri Çanakkale-Ankara arasında uçak seferleri yapılmayacak. Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise sabah 08:30’dan Ankara’dan kalkacak uçak aynı gün Çanakkale’den saat 10:20’de geri dönecek.

İSTANBUL SEFERLERİ DE 6 GÜNE İNDİRİLDİ

Öte yandan Çanakkale-İstanbul hattında sefer yapan uçak seferi de yeni uygulama ile 7 günden 6 güne indirildi. Yeni uygulama ile Bora-Jet firmasına ait uçak Cumartesi günü İstanbul’dan Çanakkale’ye gelmiyor ve Pazar sabahı da geri dönüş yapmıyor. Haftanın 5 günü Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabah 06:00’dan Çanakkale’den İstanbul’a giden uçak aynı günün gecesi saat 23:55’de Çanakkale’ye geri dönüyor.

YENİ TARİFE VATANDAŞLARI MUTLU ETMEDİ

Öte yandan yüzde 80’lere ulaşan doluluğun olduğu Ankara ve İstanbul uçaklarında sefer yapılan gün sayısının azaltılması Çanakkalelilerin tepkisine sebep oldu. Hergün günübirlik İstanbul ve Ankara’ya giderek işlerini hallettiklerini belirten Çanakkaleliler sefer sayılarının azaltılması ve saatlerinin de uygun olmaması sebebiyle zor durumda kaldıklarını belirterek yetkililerin yeniden tarife günlerini ve saatlerini gözden geçirerek 7 güne çekmelerini istediler.

(ÖZEL HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.685 kez okundu