YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Belediyesi YAPEX Fuarında

Çanakkale Belediyesi bu yıl 16-19 Kasım 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen YAPEX (Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri) Fuarını'a katıldı.

16 Kasım 2016 tarihinde eklendi

Çanakkale Belediyesinin de üyesi bulunduğu Tarihi Kentler Birliğinin (TKB) de desteklediği fuarın bu yılki konusu “Kültür Mirası ve İşlevlendirme” olarak belirlendi. Belediyeler, sektör uzmanları, restoratörler, yatırımcılar, yükleniciler, endüstri kuruluşları ve daha pek çok katılımcının yer aldığı fuarda, tanıtımın yanı sıra Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen TKB 2015 Özendirme Yarışması Sergisi ve TKB 2015 Özendirme Yarışması Ödül Töreni de gerçekleşecek.

Fuar 16 Kasım 2016 Çarşamba günü ziyaretçilerine kapılarını açarken, Çanakkale Belediyesinin de ödül için yarışacağı TKB 2015 Özendirme Yarışmasının Ödül Töreni ise 17 Kasım 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Çanakkale Belediyesi, fuar boyunca hem yapısal anlamda restore edilerek kent yaşamına kazandırılan hem de kente değer katan projelerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Bu kapsamda, Çanakkale Belediyesi Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Çocuk Kültür Evi, Altın Yıllar Yaşam Merkezi, Seramik Müzesi, Ece Ayhan Evi ve Tohum Bankası projelerinin tanıtımı yapılırken, öte yandan zengin tanıtım materyalleriyle de kent tanıtımına katkı sunuluyor. Ayrıca canlı seramik performansı da gerçekleştiriliyor.

Fuarın açılış törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katılarak, hem Çanakkale Belediyesi standını hem de fuar alanındaki diğer stantları gezerek bilgiler aldı.

Çanakkale Belediyesi standı, fuarın ilk gününden itibaren hem Tarihi Kentler Birliği yönetiminden hem de fuar katılımcısı pek çok ziyaretçisini ağırlarken, fuar 19 Kasım 2016 Cumartesi gününe kadar Antalya Expo Center’da ziyarete açık kalacak.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.454 kez okundu