YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Gazi Evi İnşaatı Tamamlanıyor

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, İçişleri Bakanlığı tarafından arsası verilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödeneği tahsis edilen ve İl Özel İdaresi tarafından Barbaros Mahallesi Dardanel Spor Tesislerinin yanında yapımına başlanan Çanakkale Gazi Evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

24 Mayıs 2019 tarihinde eklendi

Vali Orhan Tavlı’nın Çanakkale Gazi Evi incelemelerinde Vali Yardımcısı- İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz da bulundu. 

Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı’ya, Vali Yardımcısı-Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü tarafından bilgi verildi.    

4.500 M2 inşaat alanına sahip 13.035.417, 00 TL proje bedelli Çanakkale Gazi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi standartları yüksek, boğaz manzaralı, 40 odalı,  restoran ve kafeteryası olacak biçimde planlandı.

Türkiye’nin diğer illerinden şehitlikleri ziyaret etmek üzere Çanakkale'ye gelen gaziler ve şehit yakınlarının çok rahat ve konforlu bir ortamda kalmaları için yapılan Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezinin 2019 yılı içinde tamamlanması planlanıyor.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.804 kez okundu