YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Gümrük Müdürlüğü’nden “Hakkın Sesi Mehmet Akif” Temalı Fotoğraf Sergisi

Çanakkale Gümrük Müdürlüğü’nün “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıldönümü” etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Hakkın Sesi Mehmet Akif ” temalı fotoğraf sergisi Kepez Limanı’nda açıldı.

13 Mart 2020 tarihinde eklendi

Serginin açılışında bir konuşma yapan Çanakkale Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenledikleri “Hakkın Sesi Mehmet Akif “ temalı fotoğraf sergisinde Atatürk, Çanakkale Savaşı ve Mehmet Akif Ersoy’a ait 120 fotoğrafın yer aldığını belirterek, “Kepez Limanı’nda açtığımız bu sergimiz 20 Mart tarihine kadar açık kalacak. Daha sonra bu fotoğraflarımızı hava limanımızda sergileyeceğiz. Bu serginin açılışında bizlere destek olan Kepez Liman İşletmesi yetkililerine ve Gazeteci Ayhan Öncü’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi açılışına Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman, Kepez Limanı Genel Müdürü Ali Aktoprak, Liman Müdürü Evren Beceren, Gümrük Müdür Yardımcısı Hasan Karakaya, Gümrük Müdürlüğü amir ve şefleri ile liman personeli katıldı

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.272 kez okundu