YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale-İstanbul Uçak Seferleri 1 Temmuz’da Başlıyor

Çanakkale’de aylar önce ara verilen Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak seferleri 1 Temmuz 2021 tarihi itibarı ile yeniden başlıyor. Bilet satışlarına ise birkaç gün içinde başlanacak.

15 Haziran 2021 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dardanel Turizm Yetkilisi Zafer Güneş, Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak seferlerinin 1 Temmuz 2021 tarihi itibarı ile yeniden başlayacağını belirterek, “Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan seferler Pazar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09:20’de Çanakkale’den İstanbul yönüne olacak. İstanbul’dan Çanakkale’ye ise seferler yine aynı günlerde saat 20:05’de olacak. Uçak Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yapacak” dedi.

PEGASUS HAVAYOLLARI ANKARA SEFERLERİNE DE BAŞLIYOR

Öte yandan Pegasus Havayolları’nın 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren İstanbul seferlerinin dışında Ankara seferlerine de başlayacağını belirten Dardanel Turizm Yetkilisi Zafer Güneş, “Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan Ankara seferleri Çanakkale’den Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 09:00’de olacak. Ankara’dan Çanakkale’ye geri dönüş ise yine aynı günlerde saat 20:10’da olacak” dedi.

Öte yandan Pegasus Havayolları’nın Ankara ve Çanakkale hatları ile ilgili bilet satışlarına önümüzdeki hafta içinde başlaması beklenirken, konu ile ilgili uçuş bilgilerinin Çanakkale Havalimanına iletildiği öğrenildi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

16.092 kez okundu