YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitabı” Yayınlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe desteği ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından hazırlanan "Çanakkale Kahramanlar Albümü" ile ilgili Kitap Tanıtım Galası düzenlendi.

23 Şubat 2022 tarihinde eklendi

Deniz Polisevi’nde gerçekleştirilen galaya Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu,  Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sendika başkanları, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleri ile gönüllü gençler katılım gösterdi.

Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galasında, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz tarafından bir açılış konuşması gerçekleştirildi ve Çanakkale şehitlerinin hayatlarının anlatıldığı uzun metrajlı belgesel film gösterimi, Kahramanlar Albümünün görselleri, 1950’den 2022’ye Kahramanlar isimli belgeselin gösterimi ve Kore Gazileri’nin Kore Savaşı’na dair yaşadıklarını anlattıkları belgesel filmi izlendi.

Ardından galada, Vali İlhami Aktaş ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesine gönderilmek üzere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na Kahraman Albümü takdim etti.

Gala sonunda Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından galaya katılan tüm şehit ve gazi ailelerine hediye verildi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.628 kez okundu