YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz Görevinden Ayrıldı

Çanakkale’de 5 yıl 4 aydan bu yana İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan Kemal Dokuz, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde çalışmak üzere görevinden ayrıldı.

03 Aralık 2019 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama Kemal Dokuz şunları söyledi: “5 yıl, 4 aydır sürdürmekte olduğumuz Çanakkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden 3 Aralık 2019 itibariyle, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde çalışmak üzere ayrılmış bulunmaktayım. Bu ayrılışla birlikte, onurla îfa ettiğimiz görevimizden gönül huzuruyla veda ediyoruz. Görevimizi îfa ederken bize inanan güvenen herkesten Allah razı olsun, hakkı olanlardan helâllik istiyorum, benden yana helal olsun. Çalışmalarımızda katkısı ve desteği olan en başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devlet büyüklerimize, birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizden sonra göreve gelecek olan arkadaşıma da başarılar diliyorum. Hoşçakalın”

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde çalışmak üzere ayrılan İl Müdürü Dokuz, kurum personelleri ile vedalaştıktan sonra yeni görev yerine uğurlandı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : Kemal Dokuz
7.570 kez okundu