YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nden Valiliğe Ziyaret

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

27 Mart 2019 tarihinde eklendi

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Balkan, Vali Orhan Tavlı’ya derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde Tevfikiye Köyünde gerçekleştirilmesi planlanan “Troiatlon Kültür ve Spor Festivali” hazırlılarıyla ilgili bilgi verdi.

2018 Troya Yılında yapılan çalışmalar ve tanıtım faaliyetlerinin Çanakkale turizmine sağladığı katkıların ele değerlendirildiği ziyarette Troya Müzesi'nin de Çanakkale’nin turizm potansiyeline sağladığı katkılar ele alındı.

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Balkan ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Valiliği himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 2018 Troya Yılının ilan edilmesi ve Troya Müzesinin resmi açılışının 18 Mart 2019 yılında yapılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı başta olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı personeline ve 2018 Troya Yılında 55 ülkede ve 144 Dış Turizm Fuarında Troya’yı ve Çanakkale’yi tanıtan Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’ne teşekkürlerini ifade etti.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği'nin çalışmalarında başarılar diledi.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.273 kez okundu