YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale Turizmi İçin ÇATOD ile ETS Tur Arasında İşbirliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 13. kez kapıları ziyaretçilere açan “Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’nda bir araya ETS Tur ve Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) yönetimi ilin tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı konusunda ortak çalışma yapma kararı aldı.

07 Aralık 2019 tarihinde eklendi

İzmir'de gerçekleştirilen “Travel Turkey Turizm Fuarı” bu yıl da büyük ilgi gördü. Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇOTOD) olarak bu yıl 30 metrelik stand ile Çanakkale’nin önemli tarihi ve turistik yerlerini 3 gün boyunca başarı ile tanıttıklarını belirten ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, “Fuar kapsamda yüzlerce seyahat acentesi ve tur operatörü ile görüşmeler gerçekleştirdik. ÇOTOD olarak Çanakkale ilimizin turizminin tanıtımı ile ilgili ETS Tur ile Bursa Fuarı’nda yaklaşık 2 ay önce önemli bir işbirliği konusunda anlaşmaya varmıştık. İzmir Fuarı’nda da bu işbirliği çerçevesinde önemli adımlar attık. ETS Tur ile Çanakkale turizminin tanıtımı açısından tüm Türkiye’de milyonarca takipçisine Çanakkale içerikli videolar gönderme hususunda ve yine aynı şekilde ETS’nin dijital mecralardaki tanıtım bütçesinde Çanakkale’ye önemli bir yeri verilmesi konularında, buna ilave olarak da yine Çanakkale ile ilgili özellikle Youtube kanalında şehrimize yönelik video çekimlerinin yayınlaması hususunda fikir birliğine vardık. Ayrıca bütün Türkiye’de Troya Müzesi’ne olan ilginin arttırılması ile ilgili olarak da ÇATOD ile ETS Tur ortak bir çalışma yürütülmesi konusunda fikir birliğine vardık. ETS Tur yetkilileri de bu konuda yoğun bir çalışma sürecinin devam edeceğini ifade ettiler" dedi.

Armağan Aydeğer bu kapsamda ETS’nin Çanakkale turizmine yaptığı katkılardan dolayı Genel Müdür Suat Özbek, Dijital Direktör Bora Genç ve Marmara Bölge Müdürü Kerem Meto’ya plaket verdiklerini sözlerine ekledi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.136 kez okundu