YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de 3 Yıldızlı Oytun Hotel Hizmete Girdi

Çanakkale’de Troya Caddesi’nde yapımı tamamlanan 3 yıldızlı Oytun Hotel törenle hizmete girdi

27 Ekim 2018 tarihinde eklendi

Çanakkale’de 1978 yılında kurulan Oytunlar Orman Ürünleri Limited Şirketi’nın projesi olan Oytun Hotel 76 oda, 200 yatak kapasiteye sahip. Oytun Hotel’in Standart odalarında, benzerlerinin deluxe konforu sunuluyor. 20 metrekare genişliği ve farklı yatak tipi seçenekleriyle dikkat çeken standart odalarda rahat bir konaklama yapabilirsiniz. Otelin Aile Odası ise birbirine 2 ses geçirmez kapı ile bağlanmış durumda. Aile odalarında hem hesaplı ve konforlu, hem de geniş aileler için sıcacık bir konaklama olanağı sunuluyor. Toplam 42 metrekarelik 2 banyolu, 2 ayrı odalı, 2 Televizyonlu Aile Odaları da dikkat çekiyor. Otelde balkonlu konforlu odalar ise tamamıyla koku yapmayan, yanmaz ve antibakteriyel karo halılarla kaplanmış durumda. 25 metrekarelik konfor odalarında 50 inch Led TV, anti-alerjik klima sistemi ve su jetli duş kolonları standart olarak yer alırken; 200 x 200 ebatlarındaki double yatağı iyi bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.

Misafirlerinin konfor ve kaliteden ödün vermeden konaklaması için gerekli her türlü teknik donanımı ve güvenlik sistemlerini 4 bin 250 metrekare kapalı alana sahip hotel binasında 5 metrelik perdesiyle, 70 kişilik Barkovizyon ve toplantı salonu da yer alıyor. Otelin çatısında uygun fiyatlarla akşam yemeğinin de yenebileceği ortamda ızgaraları, soğuk mezeleri, kızartmaları, alkollü ve alkolsüz içecekleriyle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Çanakkale’nin turizmine katkı sağlayacak tesislerden birisi olan Oytun Hotel’in açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek, Özgür Ceylan,siyasi parti temsilcileri, turizmciler ve çok sayıda konuk katıldı.

Törende bir konuşma yapan Otel ortaklarından Mehmet Oytun, kaliteli yaşam standartlarını aşan bir Çanakkale için çalıştıklarını belirterek, Çanakkale’ye böyle bir tesis kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da yaptığı konuşmada otelin kent vizyonuna uygun bir tesis olduğunu belirterek, bu tesisin Çanakkale turizmine büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından törenle kurdele kesilerek hotelin açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılar daha sonra oteli gezdiler.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.661 kez okundu