YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de 5 Milyon Dolara Satılık Ada!

Çanakkale’nin Bozcaada İlçesi’ne yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan 22 bin 247 metrekare büyüklüğündeki özel şahsa ait “Pırasa Adası” 5 milyon dolara satışa çıkarıldı.

29 Mayıs 2021 tarihinde eklendi

Türkiye’de yer alan özel mülk olan adaların bir kısmı turizm imarlıyken, bazıları da konut ve karma imar iznine sahip olabiliyor. Bu kapsamda Bozcaada İlçesi’ne yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan 22 bin 247 metrekare büyüklüğündeki “Pırasa Adası” da internet üzerinden verilen ilanla 5 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı.

Bağ ve bahçe imarlı olan “Pırasa Adası”  Bozcaada’ya yalnızca 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Çanakkale’nin gözde tatil yerlerinden biri olan Bozcaada ilçesine yaklaşık 11 kilometre uzaklıktaki Bozcaada Cumhuriyet Mahallesindeki “Pırasa Adası 22 bin 247 metrekarelik alana sahip adada herhangi bir yapı bulunmuyor. Emlak firması tarafından paylaşılan ilanda adanın 5 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldığı belirtilirken; boş arsa olarak satışa sunulan bağ bahçe imarlı “Pırasa Adası”na ulaşım ise özel tekneler ile yapılabiliyor.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

49.980 kez okundu