YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Açık Hava Sinema Geceleri Başlıyor

Çanakkale Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı’nda düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri bu yıl da devam ediyor. Kentliler, eski ve yeni Türk filmlerinin sıcak atmosferini Açık Hava Sinema Gecelerinde birlikte yaşayacak.

17 Ağustos 2017 tarihinde eklendi

Bu yıl düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Geceleri, Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden “Mavi Boncuk” filmi ile başlıyor. Usta Yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği ve başrollerini Münir Özkul, Kemal Sunal, Tarık Akan, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe ve Emel Sayın’ın paylaştığı film 18 Ağustos 2017 Cuma günü Özgürlük Parkı’nda gösterime sunulacak.

19 Ağustos Cumartesi günü ise ünlü komedyen Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda başrolünü üstlendiği “Olanlar Oldu” filmi gösterilecek. Hakan Algül’ün yönettiği filmde Ata Demirer’e ünlü oyuncular Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon ve Recep Renan Bilek eşlik ediyor.

Çanakkale Belediyesi yetkilileri Özgürlük Parkı’nın eşsiz boğaz manzarasında, patlamış mısır ve gazoz eşliğinde açık hava sinema keyfine tüm kentlileri davet ettiklerini belirttiler.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.476 kez okundu