YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale’de Belgesiz ve Sahte Rehber Denetimi

Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) ve Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) belgesiz/sahte rehberlik faaliyetlerinin tespitine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

25 Ocak 2023 tarihinde eklendi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) yetkilileri bölgedeki denetimlerin önemine değinerek, “Denetim faaliyetleri yoğun ziyaretçi alan gezi noktalarını göz önünde bulundurarak hafta içi ve hafta sonu boyunca Çanakkale'nin birçok noktasında gerçekleştiriliyor. Her hafta etkin şekilde düzenlenen belgesiz faaliyetlerin önlenmesi amacıyla aynı gün birçok noktada gerçekleştirilen denetim faaliyetleri için Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Murat Yılmaz ile denetim faaliyetlerinde bizlerle sahada görev alan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine ve kolluk kuvvetlerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Öte yandan yapılan denetimlerde belgesiz/sahte rehberlik faaliyetlerinde bulunanlara gerekli cezai işlemlerin uygulandığı öğrenildi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.264 kez okundu