YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Çanakkale'de Deprem Konulu Toplantı

Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) ile Çanakkale Belediyesi arasında deprem konulu toplantı düzenlendi.

27 Mart 2023 tarihinde eklendi

Çanakkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediye Meclisi Kentsel Risk Yönetimi Komisyonu üyeleri, Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Albayrak, Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Gökser, Başkan Yardımcısı Serhat Koçarslan, Genel Sekreter Yusuf Kayaalp, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Candan ve üyeler katıldı.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÜLGÜR GÖKHAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Gökser, "6 Şubat’ta yaşanan deprem için çok üzgünüz. Öncelikle deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı kurtulanlara acil şifalar diliyoruz. İlk günden itibaren dayanışma ile bu zor günlerin yaralarını sarıyoruz, saracağız. ÇATOD olarak depremin bir doğa olayı olduğunu unutmadan her an olabilecek depremlerde büyük can kaybı ve maddi kayıpların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin ulusal, yerel ve bireysel düzeyde alınması gerektiğini deprem bilincinin ve eğitiminin önemini anlayarak Çanakkale Belediyemiz ile ortak bir toplantı gerçekleştirdik. Belediye başkanımız sayın Ülgür Gökhan ve ekibine teşekkür ederiz." dedi.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.944 kez okundu